پسری25ساله هستم لیسانس و برای استخدامی درس میخونم.اخیرا دختری به من معرفی شد که از همه لحاظ من تائیدش کردم.ایشون 19ساله و دانشجو هستن.با اینکه کار نداشتم ولی با توکل به خدا جلو رفتم و به صورت رسمی خواستگاری کردیم.خانواده دخترخانم منو به خونشون دعوت کردن و منو دیدن.دخترخانم هم منو دید.(باهم حرف نزدیم)بعد از چندروز جواب منفی دادن! دلیلش رو گفتن دخترمون میخواد درس بخونه!!!حسابی ناراحت شدیم و پیگیری کردم.فهمیدم که باباش به خاطر نداشتن شغل مخالفت کرده و دخترخانم ازم خوشش اومده و راضی بوده و گفته اگه پسره شاغل باشه باباش راضی میشه خانوادم میگن خواستگاری دوباره نمیرن چون اونها تورو به خاطر شغلت میخوان نه خودت و مخالفن! میگن کارمند شو بعدش دخترکارمند بگیر منم دودلم از طرفی از دختره خوشم اومده از طرفی رفتار باباش جالب نبود و کدورت پیش اورد.دوستان بهترین تصمیم در این مورد چیه. نکته بگم به آقایونی که نسبت به خانم ها بدبین شدن! اونم اینه که تفکرشما اشتباهه من بعنوان یه خانم که کلی دوست خانم دارم که مجردهستن و قصد ازدواج دارن این رو بهتون میگم که همه دخترها اینجوری فکرنمیکنن وخیلی از خانواده ها به ایمان واعتقاد پسر بیشتر از درآمد و دارایی مادی اون اهمیت میدن شما بااین بدبینی فقط به ضرر خودتون عمل میکنید وازدواج تون رو الکی به تاخیر میندازین من به واقع معتقدم اگه بگردین حتما دخترخوب با توقع پایین پیدامیکنید که باشرایط شما کنار بیاد
ولی یه چیزی روهم بگم بعضی وقتا آقایون خخخیلی بی انصافی میکنن ببینید یکی از وظایف اصلی مرد تو زندگی مشترک تامین خرج ومخارج زندگیه که تنها راهش داشتن شغل است پس طبیعیه که سغل پسر تاحدودی برای خانواده و حتی خوددختر خانم مهم باشه وشما نباید به کسی خرده بگیرید که چرا داشتن شغل براشون مهمه هرچند من خانواده هایی رومیشناسم که تواین زمینه زیاد سختگیری نمیکنن و همبنقدرکه آینده شغلی پسر مناسب باشه یعنی تحصیل کرده باشه و آینده خوبی داشته باشه بهش دختر میدن و به خاطراینکه الان شغل نداره ردش نمیکنن ولی یه سوال ازشما آقایون دارم چرا پسرها آنقدر به شغل و درآمد دخترها موقع ازدواج وخواستگاری اهمیت میدن؟!!! من خودم خواستگار داستم وسط جلسه اول خواستگاری پرسیده : حقوق شما دقیقا چقدره؟!! این درحالی بود که من هنوز از ایشون راجب حقوقش نپرسیده بودم واقعیتی که حداقل من توخواستگاری هایی که برام پیش،اومده تجربه کردم اینه که بیشتر خواستگارها به خاطر شغل مناسب وحقوق بالا اومدن سراغ من واین واقعا خخیلی زشته و واقعیت بسیار تلخیه دنیا برعکس شده آقایون حالا خدانکنه خانواده دختر به شغل ودرآمد پسراهمیت بدن دیگه تمومی نداره البته حرف شماهم درسته ودخترها هم خیلی ظاهربین ومادی گرا شدن هرچند این اصلا عمومیت نداره ولی به طورکلی جامعه بدشده که داره همه رو به این سمت سوق میده ه نظر من یه جورایی همون داماد اول کار رو برای شما سخت کرده معمولا خانواده دخترها سر دختر اولی تجربه ندارن ولی سر دخترهای بعدی که تجربه کسب میکنن دیگه خیلی زرنگ میشن در سایت همسریابی و سختگیری میکنن. شاید بدقولی خانواده داماد اول این خانواده رو بدبین کرده.ی بابا همه فکر می کنند اگه بدون کار میری خواستگاری یعنی دخترتون رو بدید من بدون پول میخام ببرم بدبختش کنم.حتما خود این پسرم می دونه که زندگی کردن پول می خواد همچین موضوع پیچیده ای نیست. اما اینکه بقیه ی موارد رو مثل اخلاق و اعتقاد و . رو بذاری کنار و بگی چون کار و پول نداری پس جواب منفیه یعنی تو رو به خاطر پول می خوان.جالبه تنها دلیلشون همین شغل بوده یعنی بقیه ی موارد شما رو پسندیدند.اگه اینطور که مادرتون میگن به خاطر شغل شما رو نمی خوان می تونستند بگن ما شما رو پسندیدیم اما همان طور که همه می تونند زندگی خرج داره شما اول برو یک شغل پیدا کن بعد دوباره بیا خواستگاری نه اینکه جواب منفی رو قاطعانه بدن.راستش من نمیخواستم الان بفرستم خواستگاری چون خودم درگیر درس و استخدامی هستم ولی این خانم رو از حدود یکسال قبل گزینه ام بود و خانواده اصرار داشت من زودتر تصمیم بگیرم که اخرش راضی شدم اقدام کنم.تعریف از خود نباشه من مشکل پسندم سخته دختری به دلم بشینه ولی این دختر قیافش به دلم نشست.از لحاظ مادی درسته هیچی ندارم چون تازه از سربازی برگشتم. این همه سال درس خوندم میخوام شغل مناسب با رشته ام که دولتی باشه قبول شم.دلیل اینکه نرفتم سراغ کار موقت اینه که میخوام تمرکز به استخدامی بذارم چون وقت محدوده برای مطالعه برای آزمون.به فرض برم کار موقت تا عصر اونجام فقط شب میشه درس بخونم که وقت کم میارم.وضع اقتصادی خانواده خوبه شماهم بودی نمیرفتی سراغ کار موقت که آینده نداره.خیلی اشتباه میکنن خونوادتون یعنی چی اونا شما رو برا شغلتون میخوان خب مهمه پسر شغل داشته باشه و اهله کار باشه بلااخره یکی از مسئولیتای مهمه شماست خونواده دختر حق دارن رفاه و خوشبختیه دخترشونو در نظر داشته باشن تا حالا همچین حرفیو نشنیده بودم که خونواده پسر بگن نباید شغل مهم باشه خیلی جالبه افکارشون خونوادتون شما انسان پاک و سالمی هستی که برای ازدواج اقدام کردی احسنت به شما.ولی برای شروع زندگی بالاخره یه سری امکانات لازمه شما اجازه بده یه مدتی بگذره تا هم شما یه کاره مناسب پیدا کنی و هم اینکه این کدورت پیش آمده از بین بره.به نظره من حرف خانوادتون درست نیست که اونها شما رو برای شغلتون میخوان چون اون پدر هم حق داره بالاخره شما باید یه شغلی یا در آمدی داشته باشه که اون بتونه اطمینان کنه و دخترش رو به دست شما بسپرهاگر واقعا این دختر رو میخواین و حاضرین برای رسیدن به اون تلاش کنین.سعی کنین یه جوری به گوش دختر برسونین که دارین تلاش میکنین تا شغلی پیدا کنین و برای ازدواج با اون اقدام کنین و مطمین شین که اون هم برای شما صبر میکنهان شا الله خدا هم شما رو یاری میکنه و اگر قسمت هم باشین و براتونخیر باشه بهم میرسینتوکل بر خدا.بابا ول کنین این بچه بازیارو. پسر دایی من بیکار بود رفت خواستگاری بهش دختر دادن مثل دسته گل. الانم خدا رو شکر سر یه کار خوبه،( ولی جنم کار داشت، هر کاری بود میرفت کار میکرد خجالتی هم درکار نبود)کار هست، آدم کاری نیست.پدرش شما رو میدید، اگه ایمانت، اخلاقت خوب بود و جنم کار داشتی میگفت: عقد کنید رفتی سر کار عروسی،آدم کاری بیکار نمیمونه، آره طرف دنبال کار پشت میز باشه شاید ولی کاری باشی 100 صفحه نیازمندی ها کار هست. استخدام شدی که تموم نشدی برو یه 3 ماه پیش یه استادکار رایگان کار کن یه فن یاد بگیر، بعدش خودت حداقل یه کار بلدی، بکار نمی مونی.دارید میگید جنمه کار داشتن ایشون این مهمترین خصوصیته یه مرده که میشه بهش اعتماد کرد ولی این جنم باید معلوم باشه تو رفتاره یه پسر که اکثرا پیداست مخصوصا آقایون راحت میتونن فرقه بینه یه پسره با جنمو با یه پسره ترسو و کارنکن بفهمن یه پسر اگر جنم داشته باشه بیکارم که باشه ارزش داره ولی اگر جنم نداشته باشه شاغلم که باشه نمیشه بهش اعتماد کردو دختر داد نظر خانواده تون محترمه، ولی درست و اصولی نیست. پیشنهادات من: 1- گوش + عمل کردن به سخنرانی دکتر فرهنگ در رابطه با ازدواج موفق 2- خواندن + عمل کردن به کتاب های از دولت عشق، چشم دل بگشا، آشنایی با فرشتگان، قانون توانگری و . 3- توکل به خدای مهربان و کسب بهترین نتیجه ممکن :)ه نظر من حرف خانواده شما اصلا منطقی نیست.پدر اون خانوم حق داشته و به مورد درست و منطقی ای اشاره کرده و باید به نظرش احترام گذاشت چون هیچ پدری بد فرزندش رو نمیخواد.ولی توقع خانواده شما به جا نیست که تورو به خاطر شغلت میخوان اصلا این جمله به نظر من معنی نداره بعدم این حرف رو هیچوقت تو خواستگاری و قبل خواستگاری نزنید که دختر کارمند باشه ها خیلی عواقب بدی داره این یعنی اینکه یه مرد بخواد روی درامد زنش سر ماه حساب کنه که معمولا دخترها از این جمله بدشون میاد.دقیقا همون قدر که به مردها و غرورشون بر میخوره که یه دختر بگه من حق طلاق میخوام به دخترها خیلی بر میخوره که کسی بگه دخترتون کارمند باشه.من اگه یه روز درامد داشته باشم هزار تومانش رو هم تو خونه پدرم و خونه شوهرم خرج نمیکنم.این که یه مردی زنی رو صرفا برای پول بخواد بله زشته . زن و مردم نداره کلا خواستن یک انسان به عنوان هسمر صرفا به خاطر پولش زشته .اما این که شوهر روی حقوق همسرش حساب کنه که زشت نیست؟ شما ناراحت میشید همسرتون برای ساختن زندگیتون روی شما حساب کنه ؟ یکی از این ابعاد هم مادیه دیگه . وقتی شما به این لحاظ توانمندی دارین به نظرم نامردیه که بگین به من مربوط نیست که همسرم به من نیاز داره.چطور فکر میکنید که همسرتون وظیفه داره شما رو از لحاظ مالی . عاطفی و . یعنی هر گونه نیازی که شما دارین و در توان اون هست تامین کنه ؟ اون وقت شما اگه بتونید کمک کنید و اون هم نیاز داشته باشه این کمک زشته و این که اون از شما انتظار کمک داشته باشه خیلی بده؟آدم وقتی یه دوست سادش بهش نیاز داشته باشه دادن پول کمترین کاره اگه داشته باشی .جدا باعث تعجبه ها . ملت کمک کردن به همسرشونو زشت می دونند . تو این نوع نگاه به زندگی باید همیشه مواظب باشین همسرتون سرتون کلاه نذاره .هانا جون من تم اینه که اول بفهمم اون اقا به خاطر درامد و پول نیامده سمتم بعدش اگه بدونم منو واقعا دوست داره ادم خوبیه من هیچی براش از نظر محبت و پول کم نمیذارم.یه جورایی میخوام اولش سخت بگیرم که بعد ازدواج راحت باشم.شما هم اگه خواستی مردونگی خانواده پسر رو بسنجی این حرف رو بزن بذار شورهت بفهمه وظیفه تو نیست که تو خرج خونه کمک کنی اگه یه روز این کار رو کردی فکر نکنه وظیفه ات هست بفهمه که از روی محبت این کار رو کردی.من برای اینکه خیال خانواده پسرها رو راحت کنم و همه رو گفتم یه بخش کوچکی از اموالم رو میدم به بچه ام بقیه اش خرج مدرسه سازی و بیمارستان بشه الان چند ساله تو ذهنم هست که برم تو یه خیره ای یه کار مثبتی انجام بدم اونقدرها هم ادم بدجنسی نیستم فقط یه ذره از دست خانواده پسرها دلخورم که اگه ولشون کنی مثل خانواده بعضی ها میگن اصلا چه معنی داره خانواده دختر به درامد تو نظر دارن! ( خوب تو باشی به عنوان دختر بهت برنمیخوره که بگن برو زن کارمند بگیر.)عزیزم ولی یه خانوم که شاغل میشه داره از وقتش برا شوهرش میزنه و میره سره کار داره خودشو خسته میکنه برا چی پولشو تو خونه خرج نکنه پس کجا خرج کنه اصلا ازدواج یعنی چی ؟یعنی همراهیه دونفر و تلاششون برا بهتر زندگی کردن معنی نمیده یکی انقد برا اون یکی بخیل باشه که پولیو که داره درمیاره پنهان کنه عزیزم به این کاره شما نمیگن یت میگن بخل خیلی بده یه زن نسبت به همسرش بخیل باشه شما به نسبت به هرکس این خصوصیتو داشته باشی مشکلی نیست ولی نسبت به همسر واقعا زشته خب شما تو یه زندگیه مشترکید پول چه ارزشی داره که از همسرتون دریغش کنید واقعا الان با این وضعیته کشور جای این افکاره ! زندگیتون سخت بگدره آقای خونتون بیشتر کار کنه و خودشو خسته تر کنه که شما نمیخواید پولتونو خرج کنید!از تفریحاته بیشتر بزنید آقاتون سختیه بیشتری بکشه زودتر پیر بشه که شما میخواید پولاتون ماله خودتون باشه این ته!به نظرم جنایته نسبت به یه زندگی و امره مقدسی مثله ازدواج .دو نفر برن سره کار پول دربیارن به هم تو خونه کمک کنن همراهو همدله هم باشن تفریحاتشون سره جاش دلشونم به هم گرم باشه اینا ارزشه اینا ته زندگیه خانوم دکتر نه اون غضب و ادعا و خشمی که شما نسبت به همسره فرضیتون دارید تقریبا تصمیم های قطعی ام رو برای ازدواج گرفتم مثلا اگر شوهرم خونه داشته باشه که هیچ اگه پدرم بهم خونه بده شوهرم لطف میکنه اجاره میده به من یا اون جهیزیه میاره چون من خونه دادم.تنها کسی هم که میدونه من روی تصمیم هام وای می ایستم و کوتاه نمیام پدرمه.اگر هم تو زندگی پول کم بیارم از پول خودم فقط برای خودم خرج میکنم. اگر شوهرم پول بخواد یا بهش پول نمیدم یا به عنوان قرض بهش پول میدم که بعدا بهم پس بده.ما تو خانواده پدرم اصلا رسم نداریم که خانوم تو خونه شوهر پول خرج کنه. برای همین هم دخترشون رو معمولا به یه ادمی میدن که از لحاظ مالی تامین باشه معمولا هم به تحصیلات پسر کار ندارن. اصلا هم دختر به کارمند نمیدن حتما طرف باید بازاری باشه.برای همین بعضی رسم و رسوم جدید برای من عجیب هست.تمامی عقاید شما پیش فرض دوران مجردی هستبعد از ازدواج تصمیم ها متفاوت هست.در مورد زن کارمند شاید بشه تو شهرستان رو پول زن حساب باز نکرد اما توی تهران اگر مرد و زن شاغل نباشند اصلا زندگی شکل نمیگیره. اما زن حقوق داشته باشد هم غیر مستقیم به شوهر کمک میکند همین که برخی از مسائل خودش از پول خودش خرج میکنه در واقع یک نوع کمک به شوهر هستیک نکته بهتون بگم بعد از ازدواج تصمیم ها خیلی پخته تر و عاقلانه تر هست و در موقعیت هایی که پیش میاد تصمیم های بهتری گرفته می شود بنابراین بگذارید بعد از ازدواج برخی تصمیم ها را بگیرید چون الان نمیشه قاطعانه حرف زد الان نمیتونم بگم پدر دختره حرف ناحسابی سایت همسریابی از جنبه احساسی به قضیه نگاه کنیم همه حق رو باید به شما بدیماما اگه از دیدگاه منطقی و پدردختر به قضیه نگاه کنیم باید حق رو به پدر اون دخترخانم بدیمwinkشما هم اگه مدت زمان زیادی تا استخدام نداری بهتره صبر کنی تا شرایطت بر وفق مراد بشه تا دیگه اونا حرفی برای گفتن نداشته باشناگه هم تا استخدامت خیلی مونده به نظرم بهتره یه تضمینی به اون خونواده بدیالبته در این موافق حضور یه واسطه زبون باز و کاربلد خیلی به درد میخوره که مخ بابای دختره رو بزنه و بیارتش تو راهlaugh خوب اونا فرصت رو به شما دادن که یه تی بخورین البته من منکر این نیستم که برخی معدود خانوادهای امروزی بدون کار به و به کسی دختر میدن ولی اونا اکثرا آشنا وفامیلن باهم نظر منو بخواین اونا شما رو قبول داشتن که راتون دادن من خودم دخترمو به فرد بلاتکیف نمیدادمهر قدرم مومین بود مگر این که خودم براش کاری پیدا میکردم.اومدیم و شما هیچ وقت استخدام نشدین .با توجه به اینکه یکبار جواب منفی گرفتید درست نیست دوباره با همون شرایط اقدام کنید چون بازم جواب منفی خواهید گرفت. بنابرای سعی کنید با شرایط متفاوت تر اقدام کنید مثلا یه کار پاره وقت جور کنید. دنبال کار باشید تا علی الحساب برید سر یه کار موقت تا بتونید رضایت بگیرید.شما تلاشتون رو بکنید کار هم جور نشد و یا پیدا کردن کار طول کشید و دختر مد نظرتون ازدواج کرد عیبی نداره. دختر خوب و نجیب زیاد پیدا میشن میتونید موردای دیگه ای رو برای خواستگاری مد نظر بگیرید و اقدام کنید.نمیشه گفت اونها شما رو بخاطر شغلتون میخوان چون بلاخره داشتن شغل هم زمینه برای ازدواج و تشکیل زندگیه، پس به خانوادشون حق بدید که دغدغه شاغل بودن شما رو داشته باشند.موفق باشید باورتون میشه داماد اول همین خانواده وقتی اومده خواستگاری بیکار بوده! الانم بیکاره پس چرا به اون مثبت داده همون پدر!!! من الان خونه و ماشین دارم مال خودمه اخلاقمم خوبه.خانواده هم کم جمعیت و خوب. تا حالا با 25 سال سن با دختر حضوری حرف هم نزدم فک کنم رکورد تاریخ دست من باشه !!! آبجی هم ندارم. دوست دختر نداشتم.سرم به درس خوندن گرم بود تا این مدت.به هرحال درسته باید کار گیر اورد ولی مگه نمیگین خدا روزی رسونه منم دل دارم منم میخوام با دختری باشم همو دوس داشته باشیم.طبیعیه وقتی خواستگاری سنتی باشی منفی میدن ولی اگه دوست باشی مثبت میدن واقعا متاسفم برای خانواده ها
همسریابی، ازدواج، زندگی مشترک، اس ام اس ازدواج باشه ,خانواده ,دختر ,داشته ,ازدواج ,خواستگاری ,داشته باشه ,برای ازدواج ,جواب منفی ,شغلتون میخوان ,اقدام کنید منبع
درباره این سایت